Gott nytt år!

Vi önskar er alla ett gott nytt år! Så fortsätter vi med nya inlägg och nya äventyr från Oslo 2011!

Från oss alla, till er alla - en riktigt god jul!


Hej!
Sofia här. Jag och tjejerna kom överrens om att inte blogga på varsitt håll eftersom vi har en gemensam blogg, men jag kunde helt enkelt inte låta bli. Från en madrass på golvet någonstans i Stockholm vill jag bara önska en riktigt god jul från mig och tjejerna. Jag fann en gammal bild på oss från 2009 i ett gammalt fotoarkiv, vi åker kaninresan på Liseberg. Den bjuder vi på, en julklapp från oss alla till er alla!

Hjemfärd

Jag ligger här i sängen och har feber, inte alls kul. Karro åkte hem till Göteborg idag, jag beger mig dit på tisdag och Sofia åker till Stockholm för att fira jul på onsdag. Vi återvänder hjem till Oslo den 2januari, det ska bli skönt att vara hemma så länge och bara ta det lungt och julmysa. Och återförenas hela gänget!

Inbrott?

Godkväll. Natten till Lördagen den 18e december hade en familj på Hansteensgate 7C inbrott. Clause Mandél var hemma när en gigantisk hammare plötsligt rasade genom taket "mina barn blev skräckslagna och svimmade av förfäran" säger Mandél. Polisen letar nu efter misstänkta, men vill ännu inte komentera fallet. Dethär var Sofia Frisell med Hansteensnytt. Reporter var Karolinte Pettersson och fotograf Malin Lyxell.


The Aussies

Igår var vi ute och tog några drinkar with the aussies. På typ det ända stället där vi kommer in. Oslos uteliv är ingen höjdare för oss 19åringar.

Vi åkte fel men hamnade rätt

Jag och Malin skulle åka på julshopping och finna julgaver, men vi råkade hamna fel men fann ett helt okej køpcenter så det blev ganska rætt iallafall. Julen kryper på och julbelysningen ær otroligt koselig, se hær vad Karl Johan har att bjuda på! Nu ska vi ut på ett glas vin med vænner om vi finner rætt bar, vi kanske finner fel men hamnar rætt iallafall får vi hoppas.Bursdags firande

Bilder från helgen när Simone var på besök. I torsdags kom firade vi min födelsedag. När jag kom hem från jobbet på kvällen möttes jag av Karro, Sofia, Simone, Ole Jørgen, Kristoffer och Jens Daniel som stod och sjöng för mig, tack. Först den svenska sången och sedan den norska! De hade gjort tårta och jag öppnade paket. Senare på kvällen blev det utgång, men eftersom Oslo har 20 på nästan alla ställen blev vi nobbade två gåner men tredje gången gilt. Vi träffade några trevliga Australienare som vi hängde med. Vi har även införskaffat oss en julgran! Och skaffat julstämning på toan.


Pepparkakshus

Igår gjorde vi marsipanfigurer och pepparkakshus! Det ser lite ut som en femåring har gjort det men det är charmigt. Sofia är på jobbet, ikväll ska jag jobba och Simone kommer hit och myser med oss tills på söndag! Kos


Mysigt i Götet

Jag var hemma i Göteborg på en liten vistelse och firade min födelsedag och kramades. Det var mycket mysigt att krypa ner i soffan bredvid mamma och pappa, mysa med Malin och Amanda och ha ett eget stort rum att sova i, men det är dock tomt att sova ensam. Så känns bra att vara tillbaka i vår trånga, mysiga, lilla, stökiga lägenhet där det alltid är någon brediv än. Det enda negativa är att det är dubblet dubbelt dubbelt så kallt här!

Sen en bild från när Ole Gørgen och Kristoffer var över på adventsfika, det var första gången de drack ur rosa koppar sa dom.

Födelsedag

Malin har åkt för en kort visit till Göteborg, Sofia är lite krasslig och sover och här sitter jag i fönstret och tittar ut på snöflingorna som faller. Idag fyller Malin hela 19 år! Så i morse var det upp tidigt, tidigt för mig och Sofia. Kl 05:36 började vi förbereda en liten födelsedagsfrukost med paket. Eftersom Malin skulle åka redan vid 9. Så ja, Malin är just nu på väg till Göteborg, så if you're lucky kanske du har möjligheten att få träffa henne! Har ingen uppdatering med bilder eftersom de senaste vi tog är tagna med Malins kamera som hon har med sig. Så jag bjuder på en random bild fotad av Sofia på mig och Malin.

En helt vanlig dag

Såhär ser en helt vanlig dag i leiligheten ut.


Julemarked

Vi var på julemarked idag, vi köpte brända mandlar. Det är mycket kallt

Magiska 1 December

Nu är det Första December och min (Sofia) absoluta favoritperiod på året börjar, nämligen julen och allt kos som hör till. Vi startade denna favoritmånaden med frukost, tända ljus, paket och chokladkalender.


Chokladkalender, tradition sedan år 1994

Paketkalender och adventsljus