Around the World


I Brasilien ska vi dansa, att välja Amazonas djungel var att chansa. I Chile ska vi fota, på Galapos är det rädslan för hajar vi ska bota. Vi avslutar den kontinenten med vila och mexikans tequila.
I Filippinerna ska vi äta gott och Balis vita stränder - gud so flott. Phi Phi måste man bara se och Bankok det blir där shoppingen kommer ske. Vietnam är historiskt och bra och på Laos ska vi festa var da. I Nepal kan man vandra i bergen om man har lust och näst sista stoppet är på Indiens kust. Vårt sista stopp är Tanzania, där vi ska till savannen och se på alla djuren som springer fria. Det blir en tipp topp resa det här, åh jag är redan kär.

- Jag och Malin planerar den stora resan vi ska göra när vi är klar med Oslo och jag kom på ett litet rim till. Jag längtar!

Vårväder glasögon och några koppar te


Nu är vi tillbaka från påskferie och nu har vi nya saker pågång. Jag har ordnat en liten uteplats åt mig och Malin precis utanför vårat fönster så nu kan vi sitta ute i vårvärmen morgon, middag och kväll om vi så vill. Malin har fått en tjusig kopp av sin sin mamma så te, tidningar och laptops ute får högsta poäng av oss just nu. Dessutom; inte nog med att jag är döv så är jag blind också och därför har jag skaffat mig snygga brillor.

Påskferie

När jag kom hem från jobbet hade Sofia städat, bäddat med överkast, diskat upp diskberget och gjort ett jättefint påskris! superfint, älskar påsken. Nä hon kom hem, åt vi lax och gav varandra påskägg, nu målar vi ägg och ska äta jordgubbar till eftertätt. Vi firar lite påsk idag eftersom jag åker hem till Göteborg under helgen. Igår tjockade vi oss, köpte Mcdonaldsmat, låg i sängen och åt samtidigt som vi kollade på Big Brother. Glaad Påsk!

Veckans

VECKANS LÅT


VECKANS HUNK
Desverre är det torka på hunkfronten denna veckan

VEKCKANS LITE FÖR MYCKET AV
Damm på golvet

VECKANS LITE FÖR LITE AV
Pengar

VEKCKANS VILL HA

Påsk, ett stoort påskägg, nu kan vi knappt vänta!

"Det luktar utomlands"

Idag slog sommaren till. Termometern visade 16 grader i skuggan. Vi slutade jobbet tidigt, sen begav vi oss med en filt till en park bredvid slottet och njöt av solen! När vi kom hem mötte vi Ole och Kristoffer som bjöd oss på middag. Fin måndag
Finsöndag

Vi lyckades äntligen få en lyckad utgång, efter ett halvår i Oslo! Det började med förfest hos Hans Christian, sedan drog vi till ett ställe som hette Luux, vi kände oss lite för gamla i början då vi insåg att det bara var 92or där som firade att de snart skulle ta studenten. Men vi sket i det och körde järnet ändå och dansade hela natten. Kvällen var varm, så vi gick hem i endast kavaj.

I morse gjorde vi världens godaste frukost, i form av bacon, rostemacka, avocadoo, vattenmelon, apelsin och ett stort glas melk! kan det bli bättre? Termometern visade 15 grader och vi tog oss en tur till Grunnerlokka, gick på loppmarknad, strosade runt och köpte oss fika. Ikväll ska vi äta svensk falukorv som sofias pappa hade med.
Nydelig helg!

Finlördag

Våren har flyttat in i vår leilighet, bort med alla vinterskor och in med alla sommriga klackskor. Pappa Frisell och Anki var här över dagen på besök, de hade med sig sin gamla teve, så nu kan vi koppla in Nintendo 64 och spela mariokart hela nätterna. Vi tog en tur och visade Oslo och fick själva se nya delar av Oslo som vi inte sett innan. Vädret var stålande och vi köpte kulglass och njöt i solen. Sedan blev det ugång! Vi gjorde oss en finmiddag med kotlett, potatis, brunsås, avokado och toppade med ett glas vin!
Oslo-Kina på fem minuter

I jakt på accessorize-smycken hamnade vi en solig dag i en stadsdel vi knappast kände till mer än vid namn; Grönland och Oslos motsvarighet på Göteborgs Angered, Stockholms Rinkeby eller..kanske New yorks chinatown. Vi fann inga smycken men däremot en trevlig china-shop med china-mat och en trevlig expedit. Det var en timmas tur och ändå kändes det som vi hann besöka såväl kina som maroco!Veckans

VECKANS LÅT


VECKANS HUNK
Shiloh Fernandez som spelar Peter i Red Riding Hood.


VECKANS LITE FÖR MYCKET AV
Stress och oro

VECKANS LITE FÖR LITE AV
sömn och sol

VECKANS VILL HA
En lyckad utekväll

Pyamasparty

Vi spinner vidare på barntemat den här veckan. Igår hade vi uppersittarkväll och lördagsgodiset blev pannkakstårta som vi bestämde oss för att göra mitt i natten. Pyamasparty för två, pannkakstårta, 90-tals hits och lite sex and the city. Säg inte det här till någon men vi hade inte-nudda-golv tävling tillochmed, förloraren fick göra 10 sit-ups som straff. Vi ska nog växa upp vi också...någon gång framöver.


Oh Amanda!

Vår lugna jobbhelg toppades med Red riding hood Fredag kväll och var den inte bra så säg? Fantastiskt bra och otroligt fint gjord. Den må ni gå och se helt enkelt. Inte bara vi har blivit lite äldre utan även den klassiska barnsagan har mognat till i lite mer actionfylld version. Nästa helg blir det inte några rödluvor, varulvar eller sköna biostolar utan mer paljetttoppar och höga klackar, WE ARE GOING OUT FELLAS!

RSS 2.0