Kinesiskt? Japanskt? Fantastisk mat i alla fall!


Vi belönade oss själva med att äta ute. Japanska mat, kom vi fram till när vi var klara, men är fortfarande inte säkra. Det var utomordentligt gott! Stekta nudlar med biff/kylling. Vi kom hem till leiligheten mätta och glada, slapp laga mat och diska. Det är rent och fint och ljusen är tända. Kos söndag.Nyheter i familjen

Sofias syster ska flytta, så de hade lite möbler över. Vilket innebar att vi fick en ny favorit i lägenheten, skobyrån! Den förgyller vår hall. Hela bussen var engagerad när vi fraktade den från Grunnerlokka till Vika igår, plus det söta lilla sängbordet som Sofia har nu. Jag har vart hemma i Göteborg i helgen och införskaffade en ny dator, min nya ögonsten. Har träffat Amanda med och fick en liten försenad födelsedagspresent. Små söta tofflor och en kameraring! Awesome! Annars har det inte hänt något speciellt, hela leiligheten består av förkläden och BIT tröjor, Sofia och jag jobbar, jobbar och jobbar. Karro har åkt hem till Göteborg igen.

Alla hjärtans dag

Sofia har fått jobb på BIT! Så nu jobbar vi på samma ställe, fast inte i samma butik förmodligen, hon ska på utbildning imorgon och i övermorgon sen får vi se vart hon hamnar! Idag är det alla hjärtans dag och Sofia och jag hade varsin överaskning till varandra när vi möttes hemma efter jobbet. Jag hade köpt gelehjärtan till henne och hon hade gjort efterätt.


Stark, starkare, starkast!

Naboen bjød upp oss på film igår kvæll vilket slutade med middag klockan ett på natten. Vi børjade førsiktigt med varmkorv och "ketchup" eller otroligt stark salsasås som det visade sig vara. Våra halsar stog i brand av den starka såsen, hærifrån kunde det ju bara bli mildare, eller? Huvudrætten blev en Etiopisk-Norsk matrætt a la Hans-Kristian vilken han sa "skulle vara lite mildare æn korven med salsasås" Men som vi skulle ha sagt på engelsa "we hdn't seen nothing yet!" Det var så starkt att ja, vi såg ut ungefær som på bilden nedan! Gott var det iallafall!100211

Karro har åkt till Edingburg för att hälsa på Mat, Sofia och jag är ensamma i leiligheten en vecka. I tisdags var vi på biblioteket och jag lånade en bok på norska. Får se hur det går! Nu gör vi vofflor till frukost innan jag ska iväg till jobbet.

Härom kvällen skulle jag göra couscos men glömde av den och det slutade med att sofia stod och vifftade mot brandlarmet och karro satt och hostade. Vi ställde ut den och där stod den i några dagar, grannarna måste undrat.

Gillar min nya ugglering

Sofia byggde upp en mur för att jag inte skulle äta upp min macka innan filmen hade börjat, kan ju säga att hon inte lyckades så bra.

Grunnerløkka

Idag åt vi en god frukost, strosade runt i Grunnerløkkas fina, klottriga hus, mysiga secondhand affärer, åt boller och gick på marknaden.
Söndagen

Vi tog en söndagspromenad till hamnen med varm choklad och kakor och kollade på solnedgången. fint!
RSS 2.0