Feriesammanfattning

Lite bilder från min semester i Göteborg, som desverre är slut på torsdag, men det ska bli kul att komma tillbaka till Oslo, träffa alla arbetskamrater och kramas med Sofia varje dag igen!


Ferie

Igår var vi och sa  farväl till Harry som följt med oss hela livet. Filmen var sjukt bra och det känns konstigt att allt helt plötsligt är slut. Nu sitter vi på bussen påväg mot Göteborg! Det spöregnar utanför och är 15 grader. Känns som en bra början på vår sommarferie!

Dom tre muskitörerna

Dålig uppdatering här märker vi! Vi har haft mycket att göra. Haft besök hit och dit, Sofias Mamma har varit här, Niklas har med vart på besök, Sofia har fått en spricka i armbågen, vi har jobbat och slitit som vår nya befodran som Skiftledare. Så vad passade inte bättre än en utgång i helgen? Nästa vecka får vi semester och då bär det av till Sverige!Midsommarafton

Det blev ingen riktig svensk midsommar detta året. Norrmännen firar nämligen inte midsommar med midsommarstång och hela kalaset. Så vi och Kevin, (dock från spanien) fick göra de bästa av situationen och gick på restaurang! Ett jättemysigt thaiställe, det kändes som man var utomlands, det var varmt och möblerat som om vi satt ute en kväll i thailand. Helt plötsligt under middagen blev de mörkt och kom en tropisk regnskur med blixtrar. Efter restaurangbesöket förklarade vi för Kevin att vi skulle plocka 7 blommor som vi senare skulle lägga under kudden. Han tyckte svenska traditioner var konstiga och förstod inte riktigt, utan plockade stora grenar. När vi gått vår tysta runda genom stan gick vi hem och åt jordgubbar och glass. Ganska bra midsommar ändå!


RSS 2.0