London
London here we come!!

Klockan är nu 00.40, klockan 02.00 ska vi gå upp för att ta flygbussen 04.00 till flygplatsen, vårt plan lyfter 07.00 och är framme i London hos Simone 08.00! HADE!

Smakade lite på Sverige

Max har öppnat i Oslo, så vi tänkte vi skulle gå och känna oss lite som hemma för en stund, så vi knallade dit på kvällskvisten och spiste middag. Imorgon får vi lön, på Fredag ska Veronica Maggio spela här, och på lördag åker vi till London och hälsar på Simone  i fyra dagar! Kan det bli bättre?


I got a fake leg

Igår var det utgång som gällde! Vi började på Choice, sedan gick vi vidare till Yatzi. Jag råkade översätta fel och sa till våran spanska granne att jag hade "fake leg" han svarade "Really?? broken?? or just hurting?" När vi vaknade imorse såg rummet ut som ett bombnedslag. Vi fixade det fort och gick till slottsparken och solade hela eftermiddagen. Nu ska vi ta en fika och sedan kolla på film!
Dinnerdate for friends!
Jag hade fri idag, eller översatt till svenska: jag var ledig idag, så jag har checkat av såväl träning som middagsdejt med Malin. Däremellan har vi hunnit med att titta ut en digitalkamera åt mig, promenerat i stan och avklarat ärenden. Om det här var Facebook så skulle jag ha tryckt på "gilla-knappen" nu och how about this; på menyn stod: kylling med kokosmjölk och rosmarin. Ris, kokta morötter och grillade bröd samt squash. nom nom.

Schteeeek

Igår invigde vi våra bikinisar för i år och stekte i solen i Frognerparken, senare på kvällen vankades det utgång! Vi var ett litet gäng från massa olika länder, sverige, norge, spanien, colombia, australiten. Vi gick till ett 20års ställe som Sofia och jag inte vart på innan men hört massa bra om. Jag var den ända som inte är 20 men lyckades komma in ändå!

1 år sedan studenten

24 grader, operahuset, aker brygge, restaurang, musik, lördag.Picknick i slottsparken

Min mamma och pappa är på besök, igår kom dom och köpte lunch av mig på jobbet, sedan tog vi en liten promenad på Aker Brygge och mötte senare upp Sofia och picknickade i slottsparken. Det är 23 grader i Oslo och underbart!


RSS 2.0