Nu blir det andra bullar

Vi håller på att baka morotsbröd, vi ska låna grannarnas ugn. Men när vi hade gjort smeten upptäckte vi att vi hade glömt den lilla jästen på rullbandet. Så på 6 minuter sprang Sofia till affären och köpte en ny, nu är vi igång igen! Imorgon skulle vi båda vart lediga men vi ska jobba extra, i samma butik! Vi börjar 06.30 - 14.30. Sedan på kvällen ska vi gå på premiären av Red Riding Hood på kino. Sen blir det jobba till helgen med, Kjempegrejt!


Veckans

Vi tänkte börja med med "Veckans" där vi listar veckans hunk, veckans låt, veckans lite för mycket av och veckans lite för lite av. Vi utvecklar listan med tiden.

VECKANS LÅT


VECKANS HUNK

Macklemore

VECKANS LITE FÖR MYCKET AV
Godis och kakor, att jobba på BIT och se bullar och kakor hela dagarna är inte bra för sötsuget

VECKANS LITE FÖR LITE AV
Fest och aktiviteter

90-talet has entered our livingroom

Klockan är nu 04.50 och vi har suttit i 5 timmar och spelat Roller Coaster, det är ju inte brist på sätt att roa sig i Oslo i alla fall.

Invigt

I våra BIT-frisyrer invigde vi idag årets första glassstrut! Det var rea på glassarna på ICA, 10kr fyndade vi dessa för. Fantastisk!

Leeeeedig

Idag har jag vart ledig, men Sofia har jobbat. Vaktmästaren kom imorse klockan 9 och fixade våran dusch så nu slipper vi ösa ur den innan vi ska duscha! Sedan har jag hängt med Hans Christian hela dagen, vi fotade lite roliga bilder. Sedan åkte vi in till stan till en Eteopisk restaurang där han kände några och åt Eteopisk mat. Sedan mötte vi upp sofia efter jobbet och fikade! Solen har skinit och Sofia och jag har precis tagit en kvällspromenad i vårvärmen.

Frukost på Aker Brygge

Idag gick vi ner till Aker Brygge och spiste frukost, panini, kaffe och shokomelk. Solen sken och det var flockat med folk. Vi mår faktiskt bättre än det ser ut på bilderna så tro inte på allt ni ser! Nu ska vi fortsätta och kosa oss denna härliga söndagen och så har vi köpt god pistageglass dagen till ära, nom nom!


All dressed up and no where to go

I riktig Oslo-tradition så var vi såklart all dressed up för utgång men failade med utgång ändå. Vi behöver inte ens ge någon föklaring längre, det är mer regel än undantag numera. Så vi säger som vi alltid säger; nästa gång!! då blir utgången awsome! Haha hade bra!


Goodie!

Idag slutade vi samtidigt och möttes upp på stan, Vi begav oss till Grunnerlökka och kikade i affärer. Vi gick förbi en heminredning/klädaffär, mitt lille hjem, som det visade sig hade kundkväll. Så klockan 19 fick alla dom 20 första personerna som stod i kö en goodiebag! Vi gick och köpte varmt te och ställde oss först i kön, där stod vi en timme och gick nöjda därifrån med varsin påse! Ikväll blir det fredagskos med film och gotteri. Imorgon ger vi oss ut tidigt för en shoppingdag på stan!

Uppdatering

Kör en liten uppdatering på begäran från fina Simone! I helgen var vi ute och träffade några jobbarkompisar. Annars har vi bara jobbat och jobbat och jobbat denna veckan, därav dålig uppdatering. Igår storstädade vi, vi tänkte dock inte på vad klockan var så grannen knackade på dörren och varnade om att han skulle sova om en halvtimme. Vi snabbade oss och fint blev det! Vi har fått lön, och till helgen är vi båda lediga vilket resulterar i: bio på fredag, shopping och utgång på lördag, sova på söndag! Då kommer förhoppningsvis roliga bilder!

13 mars

restultatet av nya överkastet och två sängar på ben. kos!


Svenska köttbullar

Vi åkte till IKEA sent efter jobbet och åt middag, svenska köttbullar i all ära, till efterett Almond diamtårta. Vi var stolta att vara svenskar. IKEA i Norge har öppet sent, så vi tog sista IKEA-bussen hem 23.40 tillsammans med alla som jobbar där. Vi införskaffade oss någon fin sak som vi kan visa sen.


Helgen

Simone har vart på besök i helgen! Mycket koseligt! VM har ju vart här och det har vart norska flaggor överallt i en vecka. Solen har skinit och vi har invigt våra solglasögon för i år! Vi gick även och tog spontant hål i örat. Här kommer lite bilder från helgen
Ett halvt år

Idag den 2 Mars firar Sofia och jag ett halvår i Oslo. Det gör vi med semlor, vi gjorde om de norska bollerna till svenska semlor!

Kvällsfika

RSS 2.0