hva skal vi spise i dag?

Det ända vi tar kort på nuförtiden är vad vi äter. Annars händer de inte så mycket här uppe förutom jobb. Så tills vi hittat på något roligare kommer lite bilder på våra senaste mesterverk.

Frukost

Middag

Kvällsmat, notera Sofias brunost på mackan

Teneriffe dag 7

Sista dagen tog vi en hejdåfika med Kevin, sedan begav vi oss mot flygplatsen. Vi mellanlandade i Bryssel och gjorde oss så bekväma som de bara gick för att få en någorlunda mysig natt. En man på ett café var snäll och smugglade med sig en baguette till oss efter att dom hade stängt någon gång mitt i natten.

Teneriffe dag 6

Enny en molnig dag, så Sofia och jag begav oss till Huvudstaden och shoppade lite. Det var sista kvällen så vi gick ut och åt med Kevin, Paella såklar.
1 år senare

För ett år sedan kramade vi våra föräldrar hej då, packade madrasser, kläder och min enda planta. Destination; Oslo! Vi vinkade hej då till fäske körka, liseberg och vår vackra aveny för att mötas upp av Oslos många knarkare! Jaha vilket välkomnande, för att inte tala om Karl Johans många prostituerade eller kalla vindar som lovade en bitande kall vinter. Arbetslösa med hemlängtan och dåligt självförtroende efter att alla fyra butiker där vi hade lämnat CV inte hade hört av sig morgonen därpå.
Ett år senare har vi inte en lägenhet, vi har ett hem. Vi har bytt ensamma kvällar med hemlängtan mot partykvällar, kino och andra koseligheter och framförallt har vi bytt up oss från medarbetare till skiftledare. Man kan säga att vi är ganska nöjda med valet att flytta hit. Ett år här har visat oss att Oslo är så mycket mer än knarkare, prostitution och kyla, det är bollar, myskvällar, festkvällar, mysiga stadsdelar och naturligtvis den vackra oslofjorden. Leve Oslo!

Teneriffe dag 5

Det var ännu en molnig dag där vi bodde, så vi gick upp tidigt och åkte buss till södra delen av Teneriffe, Las Americas och solade hela dagen. Istället för att köra på solkräm, körde vi på sololja.  Kevin och hans mormor fick en chock när vi kom hem röda som tomater. "oooh you've got colour!"
RSS 2.0