Teneriffe dag 4 kväll

Vår första kväll på stan utan Kevin, och vi har aldrig känt oss så uttittade förut.  Vi var dom ända turisterna ute, och dessutom dom ända turisterna under 30. Vi gick och satte oss på första bästa restaurang för att slippa alla konstiga blickar. Spagetti Carbonara blev det och tror inte vi skrattat så mycket i hela vårt liv under en middag någonsin.


Teneriffe dag 4

Vi var på Loro Park en dag, det är den ända djurparken i Europa som har Späckhuggar shower! Vi var överlyckliga

Teneriffe dag 3

Vi var på stranden med Kevins familj, sedan åkte vi upp till en restaurang i bergen och åt middag, på kvällen tog Sofia och jag en promenad runt stan.Teneriffe dag 2


Kevin kom och hämtade oss på flygplatsen


Vi åkte till Kevins famlijs vingård och åt lunch med släktenFrån Kevins ballkongTeneriffe dag 1

Nu har vi lämnat 30 gradiga Teneriffe och är hemma i ett 11 gradigt Oslo igen. Vi hade en avslappnande pensionärsemester, vi var dom ända turisterna och defenitivt dom ända under 30år. Vi åt 3 glassar om dagen + kakor, god mat, sov massor, skrev vykort, läste böcker på kvällarna istället för att gå ut och festa, var på djurpark, vattenland med stora rutchkanor, var på vingård m.m. Det blev en hel del bilder, så vi lägger in dag för dag så blir de inte en chock utan lite mer spännande!

Sofia med sin nya mobil på Oslos flygplats

Mellanlandade på londons flygplats

Vi spenderade natten på flygplatsen och gjorde oss lite hemmastadda
Semester, sol och cervezas!

Uppdatering direkt fra Kevins soffa har i Teneriffe! Vi ar dressade fra topp till ta i vita sommarklanningar och njuter just nu av att inte jobba stangning och ha to timmer kvar att stada BIT butikerna, vi njuter av 23 graders varme och att ha en hel festkvall framfor oss i stallet for att kliva upp klockan 6 och oppna. Ja kara vanner detta stavas SEMESTER! Nu blir det cervezas para todos!


Hadee

Såhär mysigt hade vi en kväll när vi kollade på film, åt chips och glass. Men nu lämnar vi ett lite höstigt Oslo och beger oss till Teneriffe en vecka! Haadeee!

Sweet Sunday

Söndagar i Sverige är tråkiga men Söndagarna här i Norge är bara riktigt sega, härliga och mysiga. Vi kunde ha plockat den här dagen från en film. Det regner utanför fönstret, vi fikade på vårat favoritcafé, lagade god middag och bara myste framför TV:n. Nu har vi laddat för en ny vecka!Sleepover

Vi har jobbat om varandra så mycket den senaste tiden, men i måndags kväll hade vi fri tillsammans. Då bänkrade vi upp med chips, cola, grönsaksstavar och dipp framför en film mitt i natten, det kändes som om vi var 12 år igen och hade sleepover.

RSS 2.0