Frulle

Vi hade finfrukost en morgon


Utgång stavas GÖTT

Nu är vi på G, nu är vi redo för en klubb vi tror funkar i Oslo, Havanna klubb, får se om rykterna stämmer från norska kollegor...

Lørdag

I veckan som gått har Malin jobbat, Sofia gjort sina sista jobbuppdrag och sökt jobb, Karro har fått jobb på en vikariegrej och har vart och lekt med norska små barn. Annars har vi inte gjort så mycket, vart uppe hos grannarna och lånat deras ugn och fyllt våran kakskål, kylen ekade tomt, så sofia var och storhandlade. Malin hittade ett ställe där hon skulle kunna ha sin lilla kameratatuering. Idag är det lördag och vi ska ut! Får se vart vi kommer in.


Malin lessnade på att sitta trångt i soffan och la sig som en katt ovanpå.


Våffel!

Idag gick vi in på expert och skulle kolla efter datorer men kom ut med ett voffelgärn! Ensads 99kr, vi tänkte att vi måste vara förberedda tills våffeldagen och slog till! Imorgon blir det vofflor till lunch.
En kväll var vi uttråkade och hade fotosession i vardagsrummet igen. Såhär blev det denna gången!Roligaste idag: Det stod massa säljare på stan och försökte sälja gymkort, en tjej kom fram och frågade oss om vi tränade, sofia svarade fort "ja vi tränar i vardagsrummet" och gick vidare. Haha

Lite allt möjligt

Lite blandade bilder från de senaste dagarna som jag fann i min kamera! Jag har fått jobb på BIT, ett luncshälle i oslo där man designar sin egna sallad och baguette t.ex och massa kaffe. Vart på utbildning i två dagar och idag var första riktiga arbetsdagen! Så om ni har vägarna förbi Oslo City, kom in och köp en kaffe av mig! Karro ska på arbetsintervju på onsdag och Sofia jobbar sin sista dag imorgon!
En morgon spiste vi blåbärsplättar till frukost. vardagslyx!
Rocken spelar ingen roll längre

Igår var vi ute med våra norska grannar, vi gick till en Hårdrocksbar, därav alla rocktecken. Det var en mycket lyckad kväll! Här kommer lite bilder från mobilen.


Nyheter

Vi har lite nyheter i vår lägenhet! Nya bilder på väggarna, och en fyndad tvättkorg perfekt för oss tre för 29kr på IKEA!Holmenkollen

Idag tog vi oss ett äventyr upp till Holmenkollen! Med lite varm oboy och fika satte vi oss och såg ut över staden Oslos alla ljus och lampor. Vi avslutade sedan kvällen med att ta ett gemensamt träningspass i hallen, alla tre!


Nej det är inte Holmenkollens högsta topp, det är en snöhög på en parkeringsplats.Morrn!

Godmorgon! Gick upp 10.30 idag, inte vart uppe så tidigt på jättelänge. Sofia ska iväg och jobba och jag ska på ännu en jobbintervju. Igår hade Sofia och jag fotoshoot i vardagsrummet igen. Grannarna gick förbi och undrade om vi spelade in en porrfilm. Men nej, såhär blev resultatet!
Leo

Hur glad kan man bli över ett plagg? Jag och Malin fyndade på BikBoks rea, den enda butiken som hade fina plagg denna julrean. Lyckliga strosar vi runt i fina leopardnaglar, som Malin gjort, och nya klädesplagg. Vad mer kan en Jenta begära?"Nu går jag och min fru på dubbeldejt med min syster, hadeee" - Sofia


Idag har vi vart i Grunnerløkka och fikat med Sara och Axel på ett jättemysigt cafe. Sofia och jag lär bli söndagsstammisar där. Vi har spist middag och ligger nu och slappar. Imorgon blir det jobb och jobbsök. Karro kommer på Tisdag! yeey


Nattjuven

Ni känner säkert igen er i nyårslöftet man ger varje år om att bli hälsosammare? Jag gav det nyårslöftet i år igen och det började officeillt igår klockan 18:00 men var slut ganska kort därefter. Såhär såg det ut när malin hittade mig vid kylen klockan 02:00.
Imorgon börjar jag om, detox en vecka?, två veckor? Jag SKA klara det!


13 dags afton

Sitter i min säng och längtar tills Sofia ska komma hem från jobbet. När man bor tillsammans och träffas varje dag blir det tomt vid minsta lilla stund man är ensam. På min ensamma dag har jag vart på jobbintervju på ett hotell, det gick bra tror jag, han skulle ringa inom två veckor. All inredning på hotellet var från bali, det var superfint, kändes nästan som om man var där. Tills man klev utanför dörren och det snöade. Jag har passat på att kolla lite på sport på TV när inte Sofia är hemma och städat leiligheten också. Karro är fortfarande i Göteborg men kommer nästa vecka förhoppningsvis! Tog mig även en liten promenad.
Hjemme i leiligheten igen.

Nu är vi hjemme i leiligheten i Oslo igen! När vi kom hjem igår kväll var den iskall, vi sov med dubbla täcken och mjukisdress, nu börjar det blir varmare. Idag har vi packat upp, kollat på film och rensat Sofias garderob. Vi har fått ett nytt suchiställe precis bredvid där vi bor, dem hade öppningserbjudande så vi kilade ner och köpte. Dock är de ingen favorit för min del så jag stekte köttbullar istället.

Var ute och gick på havet i Göteborg.

Sofia tycker det är kjedeligt att åka buss


RSS 2.0