Sofia my little baby

Ligger och kliar Sofia på ryggen innan hon ska sova. Låter som hon är ett litet barn. Hon vände sig mot mig och sa "ja lägger mig såhär så får du klia mig om du vill" Kunde ju inte motstå när hon ansträngde sig så. Inatt delar vi tre personer på två 90 sängar, vi har besök av Hanna. Till helgen kommer min mamma och pappa på besök, då ska vi vara turistiska och det kommer förmodligen upp bilder här på Oslo i turistperspektiv! Nu har Sofia somnat, vill bara krama om henne för att hon är så söt. God natt


Veckans

VECKANS LÅT


VECKANS HUNK
Eftersom vi var och såg Pirates of the caribien igår, blir självklart Johnny Depp veckans hunk


VEKCKANS LITE FÖR MYCKET AV
festandet, hela tre gånger på en vecka, nej vi ska inte bli partysvenskar

VECKANS LITE FÖR LITE AV
sol och sömn, en utomlandsresa hade inte vart fel

VEKCKANS VILL HA

en ny lägenhet, en ljus stor loftlägenhet med walkincloseth

Söndagsdejt

Precis som förrförra söndagen hade jag och sofia en liten dejt igår. Vi var i Grunnerlökka och åt på restaurang, en tacorestaurang, det var nydeligt. Sedan gick vi på bio och såg Pirates of the caribien. Vi kom fram till att Söndagar i Oslo är en helt annan grej än i Göteborg, en väldigt fin grej.

Helium
Vi tog heliumballongerna och sjöng svenska nationalsången. Här är alla fina arbetskamrater varav alla svenskar förutom cheferna.

17 maj!

Då var det dags att fira norges nationaldag, den 16 maj var tydligen den stora festdagen, så vi tänkte inte vara sämre själva utan gick ut. Det var en galen men lyckad kväll, det blev inte mycket sömn den natten. Vi drog oss upp på morgonen, då det var dags för ännu mera firande, champangefrukost med jobbet. Våra chefer hade bunkrat upp med 33 champange och vinflaskor och massa öl på det. Det spelades musik, åts smörgåstårta och sjöngs svenska nationalsången eftersom alla är svenskar förutom cheferna. Britt kom in med sin fina nationaldräkt. Efter några timmar gick vi ut på stan och kollade på allt folk, vi gick till en utebar som spelade hög musik m.m. Norge vet hur man firar nationaldagen helt enkelt!Vårkväll


Oslo när det är som bäst är grillning med goda vänner en vårkväll. God mat, öl och skratt. Grillspett på en filt vid aker brygge stog på menyn, mumsigt värre!


Frisells

Syster Frisell var på besök tre dagar, vi satte oss i en park, kollade på solnedgången, havet/sjön, åt köttbullemacka och lyssnade på musik. Fin kväll må ja lova!
Sommarsöndag

Sofia, Emelie, Jacob och jag vaknade ganska tidigt, vi gick upp och år frukost sedan  gick vi ut i det finfina vädret! Vi gick till en loppmarknad på en skola och fyndade en grön byrå för 20kr, jacob var snäll och bar den. senare skulle han åka hem till Göteborg så vi följde han till bussen och tog sedan en promenad hem från stan. På kvällen hade Sofia och jag det nästan som en liten dejt, vi gjorde iordning middag, satt på vår lilla uteplats och åt och lyssnade på musik. Efter middagen gick vi på bio, på Oslos största biograf, dock hamnade vi i en liten salong och blev lite besvikna. Vi såg Whater for elephants, den var bra men lite hemsk. Nydelig dag
Sofias bursdag kväll

Sofia gjorde världens finaste tårta, vi drack drinkar, rosé, trevligt folk, musik, gick vi ut och dansade och hade en väldigt väldigt trevlig och lyckad kväll!
Sofias bursdags morgon

Idag fyller världens finaste bästaste underbaraste Sofia år! 20 sådana. Jacob är på besök från Göteborg så imorse gick vi upp lite tidigare, gjorde iordning en rosa cupcake och gick in och sjöng vackrare än aldrig förr! Det öppnades paket och nu ska vi göra oss iordning för dagen som kommer bestå av besök på vinmonopolet m.m. Ikväll ska vi grilla och det kommer lite människor hit, sedan blir det utgång! Hurra hurra hurra hurra!
Valborg

Jag har precis vart och grillat i frognerparken med mina jobbarkompisar, det var kosligt. Ligger och väntar på att sofia ska komma hem från jobb. Igår var det ju valborg, vi tänkte först gå på kino, men ändrade oss framåt kvällen och gick ut istället, det var ju trors allt valborgsmässoafton. Vi åt gormémiddag som vanligt innan utgång och taggade till bra musik och lilla champangeflaskan från studenten!


RSS 2.0