Smygtitt

Idag fick Sofia nycklarna till vår nya lägenhet. När jag kom hem från jobbet på kvällen hade hop flyttat över nästan allt och överraskade mig! Här är en smygtitt på lite av köket, mer bilder kommer när allt är iordning, just nu är de saker överallt, blir en utmaning att hitta kläder imorgon!


I'ts beginning to look a lot like christmasÄntligen är det första advent och startskottet för årets mysigaste månad. I vår lilla lägenhet ligger packade kartonger här och var och stjäl lite av den fina julstämningen, men på torsdag flyttar vi ju till en större lägenhet så. Malin har åkt hem till Sverige idag men jag har firat lite själv iallafall. Första ljuset är tänt, en del julklappar inslagna och pepparkakor stog på inköpslistan för idag. Istället för bomull har jag pyntat vår adventsljusstake med godis, 48 stycken karameller, en för var dag genom december till malin och mig!


Festligheter

Bilder från helgens festligeheter. Kevin kom tillbaka till Oslo igår, så imorgon ska vi äntligen träffa honom efter 3 månader! På Lördag är det julfest med BIT,  sedan flytt och födelsedagsfirande, bara roligheter framför oss!


Planeringsfika

Som alla kanske redan vet ska vi flytta! Till en större finare, bättre, fräschare lägenhet. Med ett riktigt kök, en riktig toalett, en hall, ett stort vardagsrum och ett stort sovrum och förvaring! Och eftersom vi trivs så bra i vårt område förflyttar vi oss bara 4 meter, till andra sida gården. Förra veckan tog vi en fika och planerade lite hur vi ville ha det. Vi kan knappt bärga oss! Inflyttning skjer den 1 december, om 8 dagar!

RSS 2.0