Älskade Oslo


Till Thailand och tillbaka på en timme

I takt med våren lovade vi att vi skulle börja vistas utomhus mer och faktiskt hitta på något roligt som kan vara värt att blogga om. Löftet håller vi och har idag; förutom att promenera runt lite i stan, i 12 grader varmt och sol, tagit oss bort till Grönland. På Grönland kan man köpa grön mat till sköna priser och passande nog så ska vi bänka oss med vår thai-mat framför svenska tv-serien "30 grader i februari" som utspelar sig i thailand. Jättebra och jättespännande och maten smakar nog därefter också!

Vår i vår lægenhet!

Medan Malin jobbar och sliter på jobbet så har jag småplockat och stædat hær hemma. Jag inser att det enda vi har uppdaterat på bloggen under høst och vinterhalvåret ær bilder från vår lægenhet. Det børjar bli lite tjatigt inser vi och lovar att med våren kommer roligare inlægg då vi faktiskt børjar vistas utanfør hemmet och inte bara ligga under tæcken och trycka som två gamla katter. 
Jag tog før och efterbilder på mitt stædryck bara før att det ær så kul att se skillnaden. påsken har sakta børjat smyga in hos oss i form av kaniner och ægg som glimmrar fint i fønstret, och se hær så fint det blev! 

RSS 2.0